099A2596
ELS MEUS ORIGENS

Els arrels de la Marineta comencen amb la humilitat, el sentiment i la força de tres generacions, la del meu besavi, en Ramón, fill d’en Dimas, la meva iaia i mare, les dues Marines de la família...


INICIS

A partir d’aquest moment sorgeix el nom de la Marineta, en honor a aquestes dues dones que han viscut ben aprop els fogons, i que han sigut capaces de transmetre’m el respecte i l’estima envers la cuina de sempre.


CONÈIXE'M

Ara em toca a mi! Sóc en Pere Patuel Codina, ja de nen ajudava a enrotllar canelons, m’amagava entre cassoles, i jugava amb caixes de pollastre. Quan vaig haver de decidir el meu camí, no vaig dubtar en estudiar Hosteleria a l’Escola Hofmann.


RECORREGUT

Un cop finalitzats els estudis vaig treballar al Racó d’en Freixa durant un llarg període, on vaig complir grans reptes com ser cap de cuina, i ja traslladats a Madrid amb un projecte gastronòmic, complir un somni aconseguint, dues estrelles Michelín.