ELS MEUS ORÍGENS

Les arrels de La Marineta comencen amb la humilitat, el sentiment i la força de tres generacions. La del meu besavi, en Ramon, fill d’en Dimas, la meva àvia i la meva mare... les dues Marines de la família.
A partir d’aquí sorgeix el nom de La Marineta, en honor a aquestes dues dones que han viscut ben a prop dels fogons, i que m’han transmès el respecte i l’estima envers la cuina de sempre.


Ara em toca a mi! Sóc en Pere Patuel Codina, ja de nen ajudava a enrotllar canelons, m’amagava entre cassoles, i jugava amb caixes de pollastre. Quan vaig haver de decidir el meu camí, no vaig dubtar en estudiar Hostaleria a l’Escola Hofmann. Un cop finalitzats els estudis, vaig treballar a El Racó d’en Freixa durant 10 anys on vaig superar grans reptes i aconseguir objectius, com ser cap de cuina. Per un projecte gastronòmic, el restaurant va ser traslladat a Madrid, on vam complir un somni: aconseguir dues Estrelles Michelin.

Vols saber més sobre la meva història? Llegeix més aqui!