ASSESSORAMENT BY PERE PATUEL 

Sóc en Pere Patuel Codina nascut a Mataró el 21 d'abril del 1987. Vinc d'una família dedicada des de fa molts anys al sector gastronòmic, començant pel meu besavi amb l'emblemàtic restaurant Can Dimas a Mataró i els meus pares amb un negoci de menjar per emportar.

TRAJECTÒRIA


Créixer entre fogons em va fer veure clarament quin era el meu camí en acabar els estudis bàsics: havia nascut per ser CUINER. Vaig cursar els meus estudis a l'Escola d'Hostaleria Hofmann durant 3 anys i, en acabar, va començar el veritable repte: la vida professional.


Durant la meva carrera he lluitat molt per a arribar on sóc ara, passant per diferents restaurants i aprenent al màxim de cadascun d'ells. La meva gran experiència com a cuiner va ser en El Racó d’en Feixa, amb una Estrella Michelin, on vaig començar fent pràctiques i vaig progressar a poc a poc, amb esforç i dedicació, fins a aconseguir la meva meta: ser cap de cuina. Vaig passar deu anys fantàstics aprenent al màxim. A causa del trasllat del restaurant, cinc d’aquests anys van ser a Madrid, on vam aconseguir dues Estrelles Michelin. Finalment, em vaig decidir a tornar als meus orígens, al meu Mataró natal, on durant un any vaig treballar per muntar el meu projecte de vida LA MARINETA.


Ara que ja fa cinc anys que el restaurant viu en ple rendiment, estem molt satisfets del treball realitzat al Maresme i oferim altres serveis per a qui els necessiti.


SERVEIS

CONSULTORIA I ASSESSORAMENT


Podem ajudar-vos a desenvolupar un nou concepte pel vostre restaurant, acabar de perfeccionar els vostres plats, i organitzar o formar l’equip de cuina i sala per un bon funcionament del restaurant. Ens encanta ensenyar, formar i treballar per fer realitat el vostre restaurant, idees i somnis.

ENCÀRRECS I XEF PRIVAT 


Té una celebració? Vol fer alguna cosa original i sorprendre els vostres convidats? Té una empresa i necessita un servei d'àpats especial i diferent? Pot posar-se en contacte amb nosaltres i ens encarregarem que tot sigui únic, excepcional i que gaudiu sense cap preocupació.


SHOW COOKING


Ens encanta desplaçar-nos per a fer show cookings. És a dir, venir amb un fogó i poder preparar un arròs pels vostres convidats. També ens encanta anar a les aules, mercats i espais gastronòmics a impartir classes. Si li interessa aquest servei, no dubti i contacti'ns.

COL·LABORACIONS


Vol que els seus productes d'HORECA llueixin al màxim? Necessita un xef per a cuinar plats per al seu anunci o campanya? Col·laborem amb marques de productes d'hostaleria com Supreminox en la creació de contingut visual per a la marca. Contacti'ns  i expliqui'ns la seva idea!


SI ESTÀ INTERESSAT EN AQUESTS SERVEIS, TÉ UNA IDEA, VOL MÉS INFORMACIÓ O UN PRESSUPOST ENS POT CONTACTAR A PEREPATUEL@LAMARINETA.COM.

ESTAREM ENCANTATS D'AJUDAR-LO!