Els meus orígens

1. Orígens

Hola a tots! la nostra història té una llarga historia, les arrels de la Marineta comencen amb la humilitat, el sentiment i la força de tres generacions, la del meu besavi, en Ramón, fill d’en Dimas, la meva iaia i mare, les dues Marines de la família.

2. Inicis

A partir d’aquest moment sorgeix el nom de la Marineta, en honor a aquestes dues dones que han viscut ben aprop els fogons i des de ben petites, que han sigut capaces de transmetre’m el respecte i l’estima envers la cuina de sempre.

3. Conèixe’m

Ara em toca a mi! Sóc en Pere Patuel Codina, ja de nen ajudava a enrotllar canelons, m’amagava entre cassoles, i jugava amb caixes de pollastre. Quan vaig haver de decidir el meu camí, no vaig dubtar en estudiar Hosteleria a l’Escola Hofmann.

4. Recorregut

Un cop finalitzats els estudis vaig treballar al Racó d’en Freixa durant un llarg període, on vaig complir grans reptes com ser cap de cuina, i ja traslladats a Madrid amb un projecte gastronòmic, complir un somni aconseguint, dues estrelles Michelín.

QUE ÉS COU A LA MARINETA?

Els guisats de sempre

Les canyetes

La sorpresa

Els fregits

Les copetes de vi

El bon ambient

Els productes del Maresme

El sentiment

El tu a tu

 

 …

 

Tot això ho posem al foc, amb una bona bressa de verdures, oli d’oliva verge, sal i pebre…
i nyam nyam, el resultat és aquest.